Vi har garanteret alle sammen på et tidspunkt i livet, stået med en økonomi der gav os grå hår. Det kunne have været på grund af uheld, tilfældigheder eller dårlig planlægning.
Byturen blev vildere end forventet, bilen gik i stykker eller historien om jakken du bare måtte eje… Ikke alle kloge beslutninger, men ikke desto mindre skete det og nu er der ikke råd til at betale de faste udgifter.

Vi vil i denne artikel give dig et par idéer og tips til, hvad du kan gøre, hvis lignende eller tilsvarende situationer opstår igen.

Det kan være dyrt at låne – men det KAN gøres fornuftigt

Når budgettet er skredet og det kun er den 20. i måneden, så er gode råd som bekendt dyre.
Vi har altid lært, at vi skal passe på med at låne penge og især diverse kviklån, skal vi være forsigtige med, så vi ikke ender i Luksusfælden…
Men enkelte gange kan den økonomiske fremtid se meget dyster ud, når regninger ikke kan betales. Derfor kan det i nødsituationer være nødvendigt, at lave et mindre lån så du kan redde skindet, indtil det bliver den første i næste måned, og lønnen igen tikker ind på kontoen.

online lån

Flere og flere låneudbydere tilbyder nu, at du den første måned efter oprettelse af lån ikke skal betale renter, og ofte er det også gebyrfrit at oprette lånet.
Der er kamp på lånemarkedet og udbyderne kæmper om, at have det bedste produkt, så der kan komme gang i deres forretning igen. Det kan du som kunde og låntager udnytte!
For dig vil den hårde konkurrence betyde, at du kun skal betale det beløb tilbage, som du rent faktisk har lånt, hvis du selvfølgelig betaler gælden tilbage indenfor typisk 30 dage.

På denne måde kan du få betalt dine faste udgifter til tiden og undgå evt. rykkergebyr. Det er selvfølgelig smartest kun at låne til de nødvendige udgifter, og ikke til for eksempel biografture eller andre unødvendige omkostninger, hvis du fremadrettet vil have styr på økonomien og ikke være tvunget til at oprette nye lån hver måned.

Det er nemt at låne hos Lendme

Den digitale verden hjælper dig nemt igennem låneoptagningen, da du nu ikke længere skal ned i den lokale bank for, at forklare dig om dine bevæggrunde for optagelse af et lån.
Nu kører det hele digitalt og låneudbyderne blander sig ikke i, hvad du vælger at bruge pengene til.

Lendme Flere långivere udbetaler endda til din konto samme dag eller dagen efter, at du er blevet godkendt og har underskrevet Jeres aftale. Det er så simpelt, at du bare skal bruge dit NemID for at skrive under, så det hele er hurtigt ekspederet.

Intet er gældende før du skriver under, så husk endelig at forhøre dig om dine muligheder ved flere forskellige låneudbydere. Det kan jo nemt være forskel på fordele og ulemper, så husk at læse aftalerne godt igennem, inden du vælger det tilbud det er bedst og billigst for dig.

Det er svært at vurdere, hvilket firma det er bedst at optage lån hos, og det er irriterende at skulle lave mange ansøgninger og forespørgsler hos alle låneudbyderne. Derfor kan det være smart at benytte dig af LendMe. Her laver du nemlig kun én ansøgning/forespørgsel, men du får svar fra op til 9 forskellige låneudbydere. Så er det nemmere for dig at søge, samtidig med, at du også får nemmere ved at vurdere priser, kurtage, renter osv. overfor hinanden.

For Lendme spiller det ingen rolle, hvad du vælger at bruge pengene på… Men det fornuftige er, at træffe kloge og meningsfulde valg, så du ikke skal ud og låne penge alt for mange gange.

Brug rabatkoder og få dine penge til at holde længere

Det er altid bedst og klart det nemmeste, hvis du ikke skal ud og låne penge for, at få budgettet til at stemme.
Èn af de nemmere måder at opfylde dette ønske er, at du selvfølgelig sparer mere på dine penge, når du handler.
Alle ved det er smartere at handle sine varer på tilbud, end det er, at købe de samme varer til normal pris.

Her får du et tip til, at opnå yderligere rabat på de varer du handler på nettet – løsningen er rabatkoder!

Rigtig mange netbutikker ynder at udbyde rabatkoder til deres kunder. Rabatkoderne gives på baggrund af mange forskellige bevæggrunde, og det er svært for den almindelige shopper at skaffe disse rabatkoder. Dog er vi eksperter i at finde og derefter gratis, at offentliggøre alle de rabatkoder de finder, så DU kan bruge koderne og opnå bedre priser.

Rabatkoderne udstedes oftest af butikkerne for at tiltrække nye kunder eller for at ”belønne” de eksisterende kunder. Alle denne type koder er nu samlet ét sted, så de nemt kan findes og samtidig er tilgængelige for alle, uanset om du er ny kunde eller har handlet hos shoppen tidligere.

Besparelserne ligger oftest på mellem 10-30% i ren rabat. Dog kan der i sjældne tilfælde findes rabatkoder, der giver dig en direkte besparelse på 50-70%…
Ens for alle besparelserne er, at du sparer penge og får givet lidt luft til dit budget.

Koderne kan bruges mange gange og kan give dig gode rabatter på forskellige produkter indenfor stort set alle brancher.

Hos os kan du bruge søgefeltet til at finde den eller de butikker du vil handle hos, og så finder du hurtigt de aktuelle rabatkoder eller tilbud dertil.

Du finder et udvalg af store kendte webshops fra ind-og udland, samt en masse andre spændende shops. Du finder rabatkoder til alle slags tøj, sko, elektronik, gadgets, møbler til hus og have, tilbehør til mobiler og meget meget mere.

Alle ved der findes rabatkoder, det er bare ikke så mange der ved, hvor selve koderne skal findes. Vi har bygget denne side op for at hjælpe alle online shoppere til at spare penge.

Nettet scannes dagligt for rabatkoder, gode deals og ekstra stærke tilbud, som derefter gøres tilgængeligt for alle der besøger deres side.

Konceptet med rabatkoder er 100% lovligt og så er det oven i købet gratis for alle, at benytte sig af deres hjemmeside og deres arbejde, uden der kræves login, gebyrer eller anden form for sign-in.

Det er næsten en form for gratis penge, når du benytter dig af sådanne rabatkoder.

Forhåbentlig kan disse råd være med til på sigt, at gøre din økonomi mere sund og stabil. Især når den dyre december måned kommer, og der skal købes mange julegaver. Ja der kan alle rabatkoderne næsten blive guld værd for dig og din økonomi.