11% rabatkode til ALT i webshop

Rabatkode No Expires
Med denne rabatkode får du 11% på alt i deres...Læs mere

Med denne rabatkode får du 11% på alt i deres webshop (P. Hue undtaget) plus fri fragt Mindre

Tilbud – få op til 35% rabat!

Tilbud No Expires
Spar op til 35% rabat på Andlight produkter
Vis rabat
100% Success

12% rabat på din bestilling

Rabatkode No Expires
Denne eksklusive rabatkode giver dig 12% rabat på hele ordren...Læs mere

Denne eksklusive rabatkode giver dig 12% rabat på hele ordren (undtagen i forvejen nedsatte varer og Phillips Hue) Mindre

Design lamper til billige priser!

Hos andlight.dk finder du masser af design lamper til konkurrencedygtige priser. Firmaet satser på, at tilbyde deres kunder de absolutte bedste priser på designer lamper. Der stilles fra AndLight.dk side høje krav til deres producenter, så lamperne lever op til forbrugerens ønsker.

Produktkategorier på AndLight.dk

Der findes 4 hovedkategorier på deres hjemmeside, som alle giver adgang til et kæmpe univers af lamper. Det er nemt at finde rundt på siden og du kommer hurtigt frem til netop den eller de lamper, som du er på jagt efter. Alt i alt har AndLight over 6.000 produkter, som du kan bruge rabatkode til,på deres hjemmeside.

De 4 kategorier er:

– Lampetyper
Her finder du stort set alle typer af lamper i undergrupper såsom, bordlamper, pendler, loftslamper, gulvlamper, væglamper, børnelamper, LED lamper, spot, lamper til badeværelset, udendørslamper, lyskilder og accessories.

– Producenter
Dette er den direkte vej, hvis du kun leder efter lamper fra én bestemt designer. Der findes rigtig mange dygtige lampe designere og under denne kategori finder du mange af dem.
Helt nøjagtigt findes der pr. dags dato lamper fra 92 designere.

– Lampeserier
Mange designere laver lamper i forskellige typer af serier. Disse serier kan du finde under dette punkt.
Af de mere kendte kan nævnes serier fra Verner, FLOS, Lightyears, New, Muuto, Made, GUBI, Lampe Gras og mange mage flere.

– Tilbud
Det siger sig selv, at du under dette punkt finder de varer hvor der køres tilbud på, men også på lamper, som måske er gået ud af produktion.

Smarte og moderne designer lamper med AndLight rabat

Der findes så mange lamper på denne side, at uanset hvilken stil du har eller ønsker at skabe, så kan du helt sikkert finde nogle interessante lamper på AndLight, også mange hvor du kan få rabat.
Du kan med de forskellige filtre på hjemmesiden nemt søge på de billigste, de nyeste eller de mest populære lamper.
Ved brug af filtrene finder du snart frem til flotte lamper som eksempelvis Verner Panton lamperne, Artemide Tolomeo bordlamperne eller de populære Secto Octo pendel lamper.

AndLight.dk grundlagt og udviklet

Firmaet der i dag kendes som AndLight blev grundlagt 31. januar 2007 under navnet Luksuslamper.dk. Firmaet koncentrerede sig udelukkende om salg via deres hjemmeside. I november 2008 fik firmaet tilknyttet et showroom, da flere og flere kunder efterspurgte muligheden for at se lamperne i virkeligheden.
Udviklingen fortsatte og firmaet udvidede med en norsk hjemmeside i 2011 og i 2013 åbnede de også en svensk hjemmeside.
Målet er at komme ud i hele Europa og et centralt punkt er selvfølgelig Tyskland. Så derfor blev der i 2017 åbnet en tysk hjemmeside.

Billige luksuslamper havde gang i butikken og udviklingen kørte på skinner. Dette medførte blandt andet, at Dagbladet Børsen tildelte firmaet Gazelle prisen i både 2014 og 2015.

10 års jubilæum i 2017 blev i virksomheden fejret med et navneskift og udvidelse til endnu et land. Firmaet skiftede navn til AndLight og åbnede samtidigt en side, så det nu også blev muligt for englænderne at købe billige designer lamper.

Tilmeld dig AndLights nyhedsbrev

Det er nemt og hurtigt at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Du skal bare skrive dit navn og din email adresse.
Herefter vil du modtage nyhedsbrev med gode tilbud, inspiration og information om hvad der sker med nye trends i lampeverdenen. Andre gange kan det være tips og tricks til lampeopsætning osv.

Altid gratis fragt på billige designer lamper

AndLight tilbyder gratis fragt til alle deres kunder i Danmark, Norge og Sverige. Dette er uanset hvor stor eller lille, dyr eller en billig designer lampe du køber.
Pakken bliver leveret af enten UPS eller PostNord.
Uanset hvilket firma der benyttes til levering, så medfølger der altid et Track & Trace nummer med, så du altid kan følge med i, hvor netop din pakke befinder sig og hvornår den forventes leveret.

Som noget helt nyt hos AndLight Ekstra returret

Hos AndLight får du normalt 14 dages returret på alle varer.
Dog har de lavet et nyt tiltag, der kan give dig helt op til 365 dage med returret.
For at benytte dig af denne mulighed skal du afkrydse denne mulighed under din bestilling. Prisen for at udvide din returret til 365 dage koster kun 49 kr.
Dog får du varens værdi tilbage i et tilgodebevis, hvis du benytter returretten.
Der er selvfølgelig nogle bestemte kriterier, som skal overholdes for at kunne sende en vare retur. Disse regler kan du læse mere om på https://andlight.dk/shop/ofte-stillede-spoergsmaal-402s1.html#_fortrydelsesret/tilkoebe-ekstra-returret.

Sådan kontakter du AndLight rabat

Hvis du har en kundeforespørgsel, søger yderligere information eller føler behov for at klage over service eller vare, så kan du nemt kontakte AndLights kundeservice team:

Du kan kontakte AndLight rabat på flere måder.
De kan nemt og hurtigt kontaktes via deres online chat.
Har du har mere lyst til at skrive en email, så kan dette gøres på info@andlight.dk. Her lover de at svare dig indenfor 24 timer.
Det er også muligt at ringe direkte til deres kundeservice på +45 44446244. Det er muligt at træffe kundeservice mandag-torsdag mellem kl. 10.00-17.00. Fredag er det mellem kl. 10.00-16.00.

Hvis du har et simpelt spørgsmål om bestilling, levering eller retur, kan AndLights FAQ-afsnit oftest være en stor hjælp. Du kan finde dette afsnit på deres hjemmeside.