Applicata Rabatkode ➜ Utroligt – Få 15% Rabat!

Tilbud No Expires
Hvis du bruger denne Applicata rabatkode vil du kunne opnå...Læs mere

Hvis du bruger denne Applicata rabatkode vil du kunne opnå en god rabat på alle deres udsalgsvarer. Mindre

Vis rabat
100% Success

Applicata Lysestage

Webbutikken Applicata har et stort sortiment af fyrfadsstager og lysestager. Siger man hygger, bør man også sige Applicata. Du kan bruge de urbane og farverige Applicata stager til borddækningen, som gør noget ekstra ved stemningen. Det er dig som bestemmer stilen, ved dit valg af lysestager. For at skabe et ekstra pift kan du vælge dine lys i en helt anden farver, dermed kan du skabe dit helt eget personlige hjem. Fælles for Applicata lysestager er, at de kan skabe den særlige ro og dynamik i dit hjem.

Applicata Lysestage
Et af de store hits i år inden for lysestager, er designet “Blossom Lysestager”, som er lavet af designer Anders Nørgaard. Anders udtaler, at han henter alt sin inspiration fra blomsterknopper.

At have stearinlys tændt er indbegrebet af dansk hygge, så hvorfor ikke bruge lidt penge på en flot lysestage som skaber en stemning af afslapning og hygger og giver følelsen af et hyggeligt hjem. Flere of flere e-butikker er begyndt at fører flere forskellige designs af Applicata. Men hvorfor ikke købe de næste Applicata Lysestager fra firmaet selv.

Det er så hyggeligt at have stearinlys tændt om aftenen , og især når man har gæster. Så gør det ikke noget, at prale lidt af sine design lysestager.

Vægur i Træ

En anden nyhed hos Applicata, er ders vægur, som er lavet i 100% træ.
vægur træ