Arganolie Shop Rabatkode ➜ 15% rabat

Tilbud No Expires
Ved tilmelding af deres nyheds brev , vil du få...Læs mere

Ved tilmelding af deres nyheds brev , vil du få tilsendt en rabatkupon til din mailbox som vil give dig 15% rabat på dit første køb! Mindre

Vis rabat
100% Success

Arganolie Shop tilbud – Fri Fragt

Tilbud No Expires
Køb for over 500 kr i deres webshop og få...Læs mere

Køb for over 500 kr i deres webshop og få fri fragt. Mindre

Vis rabat
100% Success

20% rabat – Argan olie 100% ren

Tilbud No Expires
Tilmeld dig hos Viivaa klubben og få 20% rabat på...Læs mere

Tilmeld dig hos Viivaa klubben og få 20% rabat på alle deres produkter. Her ibland forskellige former for Argan Olie. Mindre

Vis rabat
100% Success

Argan olie kaldes også normalt det “flydende guld”, har opnået hype og popularitet overalt på internettet indenfor den traditionel kosmetik verden.

Det er ingen vittighed, at Argan olie faktisk skaber balance i din hud, og at der er mange passende metoder, der, når de integreres i dit hudpleje sortiment , fører til ekstraordinære resultater.

Naturlige ting som Argan olien tager længere tid at udvikle, men så kommer de også uden de større bivirkninger.

Mange steder i verden er populære for deres skønheds hemmeligheder, for eksempel bruges Tsubaki-olie af Geishas til at fjerne deres sammensætning og brugen af ​​træolie i Indien og det nærliggende Mellemøsten.

Tilsvarende har Marokko været afhængige af sine traditionelle skønheds produkter som Argan olie. Denne hud eliksir har mange fordele ved ens hud og hår.

Rigt indhold af linolsyre, Omega-6-fedtsyrer, vitamin A, antioxidanter og E-vitamin gør Argan olie til en særlig kur mod hud, der er udsat for acne, og det er også fantastisk til ældning eller olieagtig hud.

Fordele ved brugen af Argan Olie

Antiinflammatorisk

En af de essentielle forbindelser, der findes i Argan-olie, er “koffein syre”, som primært er kendt for sine anti-inflammatoriske egenskaber.

Navnet siger det hele, og du bliver øjeblikkeligt husket på kaffe, og ja, der er mange plantebaserede kilder til koffein syre. Arganolie, vin og kaffebær er nogle.

Det beroliger rødmen i huden og forhindrer acne ar og irriteret betændt hud øger samtidig blodcirkulationen og fremmer en sund vækst af hudcellerne.

Celle-Regenerering

En betydelig mængde E-vitamin, der er til stede i Argan olie, hjælper med til at fremskynde cellefornyelsen, der fremmer sund hudvækst.
Dette løser et hovedproblem, såsom aldring af huden. Hud aldring er en naturlig proces, og du kan ikke stoppe den helt, men din hud kan ældes mere yndefuldt.