Ingen aktive rabatkode i øjeblikket.


Hurtig Rabat kontakter dagligt danske webshop for at kunne tilbyde jer en unik og eksksluive rabatkode. Desværre har det ikke lykkes os, at finde en rabatkode til netop denne webshop.
Men kig gerne videre på vores side, da vi har over 900 koder til danske webshops.

Klik her for at se en oversigt over webshops


Argan olie kaldes også normalt det “flydende guld”, har opnået hype og popularitet overalt på internettet indenfor den traditionel kosmetik verden.

Det er ingen vittighed, at Argan olie faktisk skaber balance i din hud, og at der er mange passende metoder, der, når de integreres i dit hudpleje sortiment , fører til ekstraordinære resultater.

Naturlige ting som Argan olien tager længere tid at udvikle, men så kommer de også uden de større bivirkninger.

Mange steder i verden er populære for deres skønheds hemmeligheder, for eksempel bruges Tsubaki-olie af Geishas til at fjerne deres sammensætning og brugen af ​​træolie i Indien og det nærliggende Mellemøsten.

Tilsvarende har Marokko været afhængige af sine traditionelle skønheds produkter som Argan olie. Denne hud eliksir har mange fordele ved ens hud og hår.

Rigt indhold af linolsyre, Omega-6-fedtsyrer, vitamin A, antioxidanter og E-vitamin gør Argan olie til en særlig kur mod hud, der er udsat for acne, og det er også fantastisk til ældning eller olieagtig hud.

Fordele ved brugen af Argan Olie

Antiinflammatorisk

En af de essentielle forbindelser, der findes i Argan-olie, er “koffein syre”, som primært er kendt for sine anti-inflammatoriske egenskaber.

Navnet siger det hele, og du bliver øjeblikkeligt husket på kaffe, og ja, der er mange plantebaserede kilder til koffein syre. Arganolie, vin og kaffebær er nogle.

Det beroliger rødmen i huden og forhindrer acne ar og irriteret betændt hud øger samtidig blodcirkulationen og fremmer en sund vækst af hudcellerne.

Celle-Regenerering

En betydelig mængde E-vitamin, der er til stede i Argan olie, hjælper med til at fremskynde cellefornyelsen, der fremmer sund hudvækst.
Dette løser et hovedproblem, såsom aldring af huden. Hud aldring er en naturlig proces, og du kan ikke stoppe den helt, men din hud kan ældes mere yndefuldt.