Spar kr. 50 ved næste køb

Tilbud No Expires
Tilmeld dig deres nyhedsbrevet og spar kr. 50 på dit...Læs mere

Tilmeld dig deres nyhedsbrevet og spar kr. 50 på dit næste køb. Mindre

Vis rabat
88% Success

100 kr. rabatkode

Rabatkode No Expires
Får 100 kr. i rabat på dit næste VVS indkøb

Rabat til gør-det-selv

Tilbud No Expires
Mellem 10% og 30% rabat til gør-set-selv projektet
Vis rabat
74% Success

Hvem er BilligVVS

BilligVVS er VVS grossisten der opfylder alle dine behov, uanset om du mangler mindre reservedele eller skal lave en større ombygning.
De har et bredt sortiment af vvs artikler fra kendte mærker som Danfoss, Grundfos, Ifö, Damixa, Nordlux, Hansgrohe og Oras.
BilligVVS.dk blev grundlagt af Jesper Bunde-Pedersen i år 2000, og siden da har BilligVVS været kendt for deres gode priser, hurtige levering og venlige kundeservice.

Få et godt indeklima med BilligVVS.dk

Hos BilligVVS får du både gode råd omkring fordele og ulemper ved specifikke produkter, når du skal købe varmepumpe, genvex anlæg, gulvvarmestyring m.fl. og samtidig med dette, så får du et stort udvalg i Danmarks største onlineshop til faste lave priser.
Vil du ikke fryse om vinteren, så er det en god idé med gulvvarme. Suppler gulvvarmen med en varmepumpe og du er godt på vej imod en dejlig varme og et godt indeklima.

Er du i tvivl om du selv må installere cirkulationspumpe, vandvarmer, varmeveksler osv., så er det altid en god idé at kontakte deres kundeservice, som alle er vvs udlærte eller meget vvs kyndige.

Lækkert og smart badeværelse , køb hos BilligVVS

Førhen skulle et badeværelse bare være funktionelt og ikke meget mere. Men i dag gør de fleste danskere meget ud af, at have et lækkert og flot badeværelse. For nogle er det næsten blevet et mini wellness center.

Du finder alt til badeværelset i deres sortiment. De har alt fra håndvaske i flot design til spabade og fra håndklædetørrer til spejl med lys.

Om du vil renovere det gamle badeværelse eller lave nyt, så er BilligVVS klar til at levere det hele.

Skal dit køkkenet renoveres?

Hvis du går med tanken om at renovere dit køkken, så er det en god idé at kigge forbi BilligVVS for inspiration eller produkter. De har et kæmpe udvalg af tilbehør til køkkenet, som kan gøre det flottere og endnu mere funktionelt.
Samtidig med du gør det lækkert og flot, så kan du også formindske dit vandforbrug betragteligt, hvis du for eksempel vælger et køkkenarmatur fra Oras.
Du finder selvfølgelig varer som køkkenvaske, stænkplader og køkkenkværne, samt reservedel til disse.

SmartHome fra BilligVVS – Det intelligente hjem

Navnet siger her en masse om de produkter, du kan finde under kategorien SmartHome.
Der fokuseres en masse på at optimere sit hjem, når det skal gøres mere klimavenligt, indbrudssikret, smart eller bare mere hyggeligt.
Alt dette kan gøres, hvis du har en smartphone. Så kan du via en app sætte temperaturen, tænde og slukke for eksempelvis varmen, lyset, tyverialarmen osv.
Der er produkter der kan ”snakke sammen” med Apple Homekit, Google Home, Amazon Alexa og Homey. Du kan læse mere om dette under hver produkt.

Det er kun fantasien der sætter grænser, når der snakkes SmartHome. For alt elektronisk kan styres via din smartphone.

De har andet end billige VVS artikler

Selvom firmaet hedder BilligVVS, så har de faktisk masser af varer der ikke har noget med vvs at gøre.
De har således et kæmpe udvalg af el og belysning, hvor du kan købe indendørs -og udendørs lamper, samt skærme og lyspærer dertil.
Af indendørs lamper har de bordlamper, gulvlamper, indbygningsspots, LED paneler, pendler, spejllamper og julebelysning.
Til udendørs brug har de havelamper, nedgravningsspots, væglamper, julebelysning, arbejdslamper og plafonder.

Udover belysning, så har de også et stort udvalg af værktøj, så du er udstyret til at klare et hvilken som helst projekt.
Du kan på denne side ganske enkelt købe alt, der normalt findes i et almindeligt værksted lige fra hamre og mukkerter til fugepistoler og save. Er du i stedet på udkig efter tilbehør til din mobil, pc eller bærbar, så bør du kigge forbi siden hshop.

Fri fragt hos BilligVVS.dk

Når du handler hos BilligVVS, så får du fri fragt hvis du handler for mere end 398 kr.
Ellers koster fragten normalt mellem 39 kr. – 99 kr. alt efter hvilken type levering der ønskes.

Spar penge når du handler hos BilligVVS.dk

Opnå rabat ved at bruge vores unikke rabatkoder hos hurtigrabat.dk. Når du bruger vores rabatkoder til BilligVVS, kan du nemt, sikkert og ganske enkelt spare mange penge. Vi opdaterer hver dag vores hjemmeside, så du altid kan være sikker på, at vores rabatkoder er gyldige.
Vi har gjort forarbejdet, så du ikke skal søge forgæves rundt på internettet efter rabatkoder.

Hurtigrabat.dk har ikke kun rabatkoder til BilligVVS men også til rigtig mange andre netbutikker, som for eksempel Timarco.

Når du vil shoppe løs på nettet og samtidig spare penge, så er det altid en god idé, at søge på vores side først, inden du godkender din ordre.

Sådan virker din BilligVVS rabatkode!

Det er nemmere end du tror, at benytte vores rabatkoder til BilligVVS.dk. Når du har fundet den rabat, der giver dig den største fordel, så klikker du ganske enkelt på ”Vis rabatkode” ud for den ønskede rabat. Derefter kommer der et pop-up vindue, hvori din unikke rabatkode står skrevet. Nu skal du bare kopiere koden og indsætte den på betalingssiden med den eller de varer du ønsker at købe hos BilligVVS.
Når du gør dette, bliver rabatten automatisk trukket fra og du har sparet penge. Du handler de samme varer, bare til en lavere pris.

Anmeldelse af BilligVVS.dk og hurtigrabat.dk på Trustpilot

Du er meget velkommen til at gå på trustpilot.dk og give en anmeldelse af BilligVVS og også meget gerne af os. Der giver du en vurdering på 1-5 stjerner, hvor 5 stjerner er fremragende.

Har du ris eller ros til os på hurtigrabat.dk, så er du også altid mere end velkommen til at kontakte os via vores kontakt formular.

BilligVVs Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp og vejledning omkring vvs artiklerne eller installering, så har deres kundeservice ekspertise og faglig viden, så de altid kan assistere dig.
De hjælper dig selvfølgelig også, hvis du har spørgsmål vedrørende betalinger, status på ordre, klager eller andet.

Du har flere muligheder når du vil kontakte deres glimrende kundeservice.

De har åben på telefon 70106688 og mail info@billigvvs.dk alle ugens dage i disse tidsrum:
Mandag-torsdag kl. 09.00-22.00
Fredag kl. 09.00-17.00
Lørdag kl. 09.00-15.00
Søndag kl. 10.00-22.00

Der findes også en chat funktion på hjemmesiden, hvor du kan få hurtig og effektiv hjælp.