12×50 g Maxim Proteinbarer – 55% rabat

Tilbud No Expires
Nyd 55% rabat på 12x50 g Maxim Proteinbarer Maxim 40%...Læs mere

Nyd 55% rabat på 12×50 g Maxim Proteinbarer

Maxim 40% Proteinbar Chocolate Coconut 18×50 g Mindre

Vis rabat
100% Success

Oprydningsudsalg hos Bodyman

Tilbud No Expires
Hos BodyMan kan du lige nu spare op til 70%...Læs mere

Hos BodyMan kan du lige nu spare op til 70% på deres Oprydningsudsalg Mindre

Vis rabat
100% Success

Spar 50% På Træningstøj

Rabatkode No Expires
Eksklusivt: Spar op til 50% på udvalgte GASP og Better...Læs mere

Eksklusivt: Spar op til 50% på udvalgte GASP og Better Bodies produkter. Mindre

5% Bodyman rabatkode

Rabatkode No Expires
Gyldig for alle produkter der ikke er på tilbud

Proteinbar Tilbud

Tilbud No Expires
Find de bedste tilbud på proteinbar fra Bodyman.
Vis rabat
100% Success

Hos Bodyman finder du et kæmpe udvalg af produkter og udstyr til dig der har en aktiv livsstil.
Deres store udvalg gør, at du kan handle næsten alt på denne ene side til, at give din træning et ekstra skub.
For at gøre handlen endnu bedre, bør du selvfølgelig bruge vores rabatkupon her på www.hurtigrabat.dk, så du derved opnår en større besparelse og finder de ekstra procenter, som du måske også jagter i din daglige træning.

Bodyman vil være Danmarks billigste forhandler af træningsprodukter og giver derfor prisgaranti. Du kan læse om dette længere nede på siden.

Nemt at finde rundt på Bodyman

Mange kender Bodyman, som stedet hvor du køber proteinpulver og kosttilskud. Men deres onlineshop har meget mere at byde på.

I toppen af deres side finder du flere emnefelter, så du nemmere kommer direkte til de produkter du ønsker at kigge nærmere på eller købe.Pr. dags dato er der 12 emnefelter. Vi beskriver de 12 felter herunder.

Seneste Nyheder Fra Bodyman.dk

Her finder du selvsagt, alle de nyheder der er kommer på Bodyman inden for den seneste tid. Det er uanset om det er træningsudstyr, tøj eller andre produkter. Vores rabatkoder virker selvfølgelig også, når du køber de nyeste produkter.

Tilbud Uden Rabatkode

Bodyman har altid masser af gode tilbud på forskellige typer af varer.
De har næsten altid proteinbar tilbud herinde, som er ekstra gode. Der findes også gode tilbud på træningshandsker, træningstøj mænd, træningstøj kvinder osv. Der er faktisk rigtig gode besparelser at hente i denne kategori. Ofte kan du spare over 50 %.

Find De bedste tilbud på Bodyman.dk

Du finder i denne kategori alle de tilbud, som Bodyman synes er de bedste tilbud. Du finder her, de varer med de største besparelser.
Disse varer finder du også i kategorien ”Tilbud”. Her er de bare samlet på ét sted.

Shop efter kendte mærker

Dette er genvejen du skal bruge, hvis du kun ønsker at se varer fra et bestemt mærke eller producent. Bodyman fører varer fra nogle af de største producenter på markedet, såsom Adidas, Coca-Cola, Maxim, Gerimax, The Body Factory, Nupo, Bodylab og mange mange flere.

Køb et gavekort

Det er muligt at købe gavekort direkte fra onlineshoppen. Gavekortene kan laves, på et hvilket som helst beløb du ønsker og sendes derefter elektronisk ud til dig. Det gode ved gavekortene fra Bodyman er, at der ikke er nogen udløbsdato derpå.

Bodyman Kosttilskud og Protein

Vil du styrke din styrke din sundhed eller optimere din træning, så kan det være en god idé med nogle kosttilskud, som kan give dig mere energi og samtidig styrke dit immunforsvar, gøre restitutionstiden kortere og gøre din almene sundhed bedre.
Kosttilskud som whey protein pulver er meget populært og bruges eksempelvis af mange, som gerne vil have mere ud af deres styrketræning.

Uanset om du søger produkter til før-,under- eller efter træningen, så kan du finde disse produkter her. Hvis du træner meget, kan det være svært at dækket alle de forskellige behov for næringsstoffer. Kosttilskud med de rigtige vitaminer, proteiner osv., kan give et godt kick i træningsrummet.

De forskellige produkter er delt godt op, så du nemt finder det du mangler blandt kreatin, weight gainer, proteinbars, energiprodukter, aminosyrer, fedtsyrer, proteinpulver, BCAA, proteindrikke og proteinshakes. Alle produkter kontrolleres løbende, så de altid lever op til de kvalitetskrav der findes på markedet.

Herretøj + kvindetøj

Her finder du masser af lækkert træningstøj, så du kan føle dig veltilpas når du træner i centeret eller ude i det fri.
Det meste af tøjet er lavet så din hud kan ”ånde i det”.
Flere af deres produkter er kompressionstøj, som er med til at øge blodomløbet, så du kan yde endnu mere under din træning. Kompressionstøj kan også være med til, at din restitutionsperiode bliver kortere.

Helsekost Tips Fra Bodyman

Kosten er vigtig. Især når du træner og vil give kroppen de bedste betingelser for at yde mere både i hverdagen, men i særdeleshed også under din fysiske træning.
Bodyman har mange produkter der kan hjælpe dig til at optimere kosten.
Du kan købe bageblandinger, pasta & nudler, toppings, sukkererstatninger, snacks, olier & dressing, krydderier & grøntsagspulver, mel/gryn/nødder og glutenfri produkter.

Alt sammen kan være med til at give dig en sundere livsstil.

Træningsudstyr

Vi kender alle ordsproget ”Du må aldrig gå ned på udstyret!”.
Det kommer du heller ikke til, hvis handler hos Bodyman. De har udstyret i orden og sælger næsten alt der kan og skal bruges til din træning eller din fitness. Du finder et utal af varer indenfor områderne træningshandsker, drikkedunke & shakers, træningsbælter, udstyr til muskelskader, træningstasker, headsets, foam rollers, wrist wraps og træningsmaskiner.

Sport udstyr

Leder du efter bestemt udstyr til vægtløftning, styrkeløft eller crossfit, så skal du kigge i kategorien sport.
Du finder det rigtige tilbehør her, uanset om du leder efter flydende kalk, gode og stabile vægtløftersko, lifting straps eller medicin ball. Der findes flere specielle produkter, så gå ind på deres hjemmeside bodyman.dk og surf rundt.

Personlig pleje

Her finder du produkter til personlig pleje i forskellige former.
Der findes ting som fitnessbøger, solcreme, dag og nat cremer, sæbe, plastre osv.

Bodyman Prisgaranti

Bodyman siger selv, at de er Danmarks billigste forhandler af træningsprodukter.Derfor giver de også prisgaranti, hvis du på en anden dansk hjemmeside, finder samme vare til en lavere pris.Som om dette ikke er nok, så vælger de også at give yderligere 10 % rabat på den vare, hvor du netop har fået prisgaranti på.

Om Bodyman

Forretningen er dansk og privatejet. Bodyman blev grundlagt d. 18. september 2003.
Udover deres succesfulde onlineshop, så har de også 2 fysiske butikker. Butikkerne ligger i henholdsvis Aalborg og Aarhus.
Hovedsædet for Bodyman findes her:
Bodyman ApS
Lyngvej 1C
9000 Aalborg

Du kan kontakte deres kundeservice for uddybende spørgsmål til produkter, leveringer, handelsbetingelse osv. på tlf. 81144649. De svarer mandag-fredag mellem kl. 0900-1500.
Du kan også skrive til dem på email info@bodyman.dk. I hverdagene forsøger de at besvare alle mails inden for 24 timer.