50% Udsalg

Tilbud No Expires
Alle udsalg varer er sat ned med minimum 50%
Vis rabat
100% Success

Eshoes.dk ønsker at være din foretrukne skoforhandler på nettet.
For at blive dette, så har de stort fokus på, at have et bredt sortiment, hvorfra de kan tilbyde dig moderigtige, gode og samtidig billige sko, gummistøvler, støvler, sneakers, støvletter og vinterstøvler. Når dette så bliver krydret med hurtig levering, super god kundeservice og fri fragt ved køb over 499 kr., så er dette stedet at købe dine sko online.

Populære Eshoes gummistøvler

I de seneste år er gummistøvler gået fra at være kedelige, til nu er være en mode accessorie, som prioteres højt af både unge og gamle. Det var nok Ilse Jacobsens gummistøvler der gik forrest, da vi skulle væk fra de tidligere så kedelige og ensfarvede gummistøvler.
Siden da er der mange producenter, der er kommet med på bølgen af smarte og moderne gummistøvler. Nu kender de fleste til Hunter gummistøvler, Aigle gummistøvler og LaCrosse gummistøvler osv.
Den helt klassiske Viking gummistøvle er dog stadig i deres store sortiment, og den er især populær hos herrerne.

Sneakers eller kondisko til ham eller hende

Du finder rigtig mange mærker og modeller indenfor sneakers og kondisko. Om du vil have dem i kanvas eller læder, høje eller lave, så finder du skoene her hos Eshoes.dk. Uanset om du kalder dem sneakers eller kondisko, så passer denne type sko både til hverdag og fest. Derfor findes de også i næsten alle garderober verden over.

Der er mange farver og modeller at vælge imellem, men én ting er sikkert. Leder du efter flotte og billige Kawasaki sko, Converse All Stars, Hummel eller Skechers, så er du kommet til den rette side.

De fleste sneakers er lavet af gummi og passer derfor også på de fleste fødder samtidig med, at de er utrolig behagelige at have på.

Hvem kan stå for et godt Birkenstock tilbud?

Ja mange af dem der i dag bruger Birkenstock sandaler, har i hvert fald svært ved det, da sandalerne nærmest er vanedannende. Deres sandaler appellerer til mange mennesker på grund af de lækre materialer, den gode støtte og det unikke design.
Eshoes.dk kører ofte med Birkenstock sandaler tilbud. Så her kan du spare penge på dine ynglings sandaler.

50-70% rabatkoder til Eshoes

Der er god grund til jævnligt at kigge forbi Eshoes.dk, og særligt forbi den side de skriver udsalg – 50% på. For her garanteres der minimum 50% rabat på udsalgsvarerne. Faktisk skriver de, at der er mellem 50-70% rabat at hente. Som en ekstra bonus, så bliver der tilføjet nye udsalgsvarer hver eneste dag.

Mange kendte og store sko brands

På hjemmesiden finder du kvalitetsprodukter fra nogle af de mest kendte producenter og designere.
Så er du stor fan af varer fra bestemte mærker som Vagabond, Kawasaki, Ilse Jacobsen, Tretorn, Reiker, Scholl eller New Balance, så kan du gå direkte ind og klikke på et af disse mærker. Derefter kommer alle de forskellige modeller, fra det valgte mærke, frem på skærmen.

Ikke kun sko på Eshoes.dk

Udover det store udbud af fodtøj til damer, herrer og børn, så har de faktisk også lidt andre varer. De har et godt sortiment af regnfrakker og overtøj til damer og mænd. Der er blandt andet lækre jakker som Pajar Queen, Rock And Blue Beam, Cedrico Dunfrakker, Tretorn Unisex og flere andre.

Der findes også et lille udbud af Ilse Jacobsen tasker + de mere almindelige varer når vi nu er i skobranchen såsom snørebånd, ekstra såler, sokker og plejemidler til dine sko og støvler, så de holder endnu længere. Kigger du derimod efter holdbare kufferter eller smarte rygsække, så skal du gå på Alensa..

Fri fragt uden rabatkode

Eshoes.dk tilbyder deres kunder i Danmark fri fragt og levering til enhver pakkeshop, hvis du køber for mere end 499 kr. Køber du for mindre, så vil din levering koste 39 kr.

Normalt vil du modtage din ordre/levering indenfor 1-2 dage.
Når ordren sendes fra lageret i Herlev, vil du modtage en mail om, at varen er på vej. I mailen vil der også være et sporingsnummer, så du kan følge ordren.

Spar penge når du handler hos Eshoes.dk

Opnå rabat ved at bruge vores unikke rabatkoder hos hurtigrabat.dk. Når du bruger vores rabatkoder til Eshoes.dk, kan du nemt, sikkert og ganske enkelt spare mange penge. Vi opdaterer hver dag vores hjemmeside, så du altid kan være sikker på, at vores rabatkoder er gyldige. Vi har gjort forarbejdet, så du ikke skal søge forgæves rundt på internettet efter rabatkoder.

Hurtigrabat.dk har ikke kun rabatkoder til Eshoes.dk, men også til rigtig mange andre netbutikker, som for eksempel kan du spare penge ved at bruge en AISO rabatkode. Når du vil shoppe løs på nettet og samtidig spare penge, så er det altid en god idé, at søge på vores side først, inden du godkender din ordre.

Sådan virker din rabatkoder

Det er nemmere end du tror, at benytte vores rabatkoder til Eshoes.dk.
Når du har fundet den rabat, der giver dig den største fordel, så klikker du ganske enkelt på ”Vis rabatkode” ud for den ønskede rabat. Derefter kommer der et pop-up vindue, hvori din unikke rabatkode står skrevet.
Nu skal du bare kopiere koden og indsætte den på betalingssiden med den eller de varer du ønsker at købe hos Eshoes.dk.
Når du gør dette, bliver rabatten automatisk trukket fra og du har sparet penge. Du handler de samme varer, bare til en lavere pris.

Anmeldelse af Eshoes.dk og hurtigrabat.dk på Trustpilot

Du er meget velkommen til at gå på Trustpilot og give en anmeldelse af Eshoes.dk og også meget gerne af os. Der giver du en vurdering på 1-5 stjerner, hvor 5 stjerner er fremragende. Har du ris eller ros til os på hurtigrabat.dk, så er du også altid mere end velkommen til at kontakte os via vores kontakt formular.

Hurtig Kundeservice hos Eshoes

Har du spørgsmål vedrørende betalinger, status på ordre, klager eller andet, så har flere måder hvorpå du kan kontakte deres glimrende kundeservice. De har en livechat på deres hjemmeside, som er åben alle hverdage mellem kl. 10.00 – 15.30. Samme åbningstider har de på telefon 77345454. Du kan også skrive til dem på mail kundeservice@eshoes.dk. Her forsøger de at besvare alle mails indenfor 24 timer.