There are no coupons for this store, please come back later.

Spar penge når du handler hos Sengefabrikken.dk
Opnå rabat ved at bruge vores unikke rabatkoder hos www.hurtigrabat.dk.
Når du bruger vores rabatkoder til Sengefabrikken, kan du nemt, sikkert og ganske enkelt spare mange penge.
Vi opdaterer hver dag vores hjemmeside, så du altid kan være sikker på, at vores rabatkoder er gyldige.
Vi har gjort forarbejdet, så du ikke skal søge forgæves rundt på internettet efter rabatkoder.

Hurtigrabat.dk har ikke kun rabatkoder til Sengefabrikken, men også til rigtig mange andre netbutikker, som for eksempel iZ-sock.dk.

Når du vil shoppe løs på nettet og samtidig spare penge, så er det altid en god idé, at søge på vores side først, inden du godkender din ordre.

Sådan virker din rabatkode!
Det er nemmere end du tror, at benytte vores rabatkoder til Sengefabrikken.
Når du har fundet den rabat, der giver dig den største fordel, så klikker du ganske enkelt på ”Vis rabatkode” ud for den ønskede rabat. Derefter kommer der et pop-up vindue, hvori din unikke rabatkode står skrevet.
Nu skal du bare kopiere koden og indsætte den på betalingssiden med den eller de varer, du ønsker at købe hos Sengefabrikken.dk.
Når du gør dette, bliver rabatten automatisk trukket fra og du har sparet penge.

Du handler de samme varer, bare til en lavere pris.

Anmeldelse af Sengefabrikken og hurtigrabat.dk på Trustpilot
Du er meget velkommen til at gå på www.trustpilot.dk og give en anmeldelse af Sengefabrikken og samtidig også meget gerne af os.
Der giver du en vurdering på 1-5 stjerner, hvor 5 stjerner er fremragende.

Har du ris eller ros til os på hurtigrabat.dk, så er du også altid mere end velkommen til at kontakte os via vores kontakt formular.

Faq

⇒ Kan jeg få rabat hos Sengefabrikken?

Du vil kunne finde en rabatkode, som kan give dig rabat hos Sengefabrikken.dk. Når der er en unik og aktiv rabatkode hvis du altid kunne finde den på vores side.

⇒ Hvor finder jeg de bedste rabatkoder?

Vi kontakter dagligt nye webshops for at kunne tilbyde unikke rabatkoder.

Dansk håndværk når det er bedst

Danskerne er kendt for deres håndværk og passion, når det kommer til at lave unikke ting. Denne samme dedikation ses hos Sengefabrikken.dk – de mener, at du aldrig bør gå på kompromis med din nattesøvn, hvilket betyder, at der kun indgår materialer af høj kvalitet i hvert enkelt design af senge, de skaber.

Sengefabrikken – perfekt seng til perfekt pris

Med en danskproduceret seng kan du få det bedste fra begge verdener. Du vil ikke betale overpris, fordi der ikke er nogen ekstra omkostninger involveret. Men alle materialer vil stadig føre tilbage til kvalitet og ansvarlighed – hvilket udmønter sig i de skarpeste onlinepriser overalt!

At investere i en god seng er ikke kun en investering i din søvn. Det er også det værd, hvis du vil være sundere og føle dig frisk hver morgen!
Den rigtige madras vil sørge for, at når vi vågner op, er vores kroppe ikke føles ømme, fordi den giver støtte mod at presse sig igennem smerter fra forskellige tilstande eller skader, som ofte fører folk ud i depression på grund af manglende mobilitet . Derudover kan man ved hjælp af denne type senge undgå at udvikle rygproblemer senere hi livet.

sengefabrikken – din garanti for tilfredshed

Alle senge fra Sengefabrikken er fremstillet i Danmark, mens nogle af madrasserne og andre møbler som f.eks. hovedgærder kommer fra Belgien. Vi står 110% bag deres kvalitet, og derfor kan du gå i seng hver aften i vished om, at vi står bag dig, hvis der skulle opstå problemer med produktet. Dette resulterer også i, at sengefabrikken giver 15 års fabriksgaranti ved køb af deres senge.

Du vil blive overrasket over de mange forskellige senge de har i deres store udvalg. De har alt hvad du har brug for – single eller king size, med muligheder for både udseende og følelse samt en valgfri topmadras, der giver mulighed for tilpasning efter dine ønsker!

Den seng, Sengefabrikken bygger til dig, er ikke bare et sted at sove, men en forlængelse af din personlighed. Vores håndværkere er stolte af deres arbejde og bruger kvalitetsmaterialer, der er solide og samtidig er komfortable eller sunde for både dig såvel som dem; hvilket sikrer varig tilfredshed.