Gør hjemmeside og hosting billigere med rabatkoder

Når du driver en virksomhed, så er det et must, at have en hjemmeside tilknyttet, hvor du evt. kan ligge billeder, beskrivelser og dine kontaktinformationer op.

Det er ikke sikkert, at du aktivt bruger din egen hjemmeside for at skaffe flere kunder til din virksomhed. Men derfor er det vigtigt at have den alligevel. Ganske enkelt fordi, at det i enkelte tilfælde kan skræmme nye kunder væk. Eller i hvert fald gøre dem mistænksomme på, om din virksomhed er reel nok, nu når du ikke engang har en hjemmeside.

Derfor er det en omkostning, du skal huske at regne ind i dit budget. Især hvis du er nystartet.

Der er som regel en hel del overvejelser og beslutninger der skal tages, når du skal have en hjemmeside op at køre.

-Kan du selv gøre noget med opbygning
-Hvilket domæne skal den have
-Hvem skal hoste siden
-Kan og vil du selv redigere på siden
-Hvilket system/program skal den opbygges i
– osv. osv. osv…

Er du ikke selv så ferm til dette eller er det bare total sort snak, så er det nok bedre, at hyre et firma til at ordne alt dette for dig.

Hvem skal din WordPress hjemmeside henvende sig til?

Om du gør det hele selv, noget af det selv eller får andre til det, så er det vigtigt, at få fastlagt hvem siden skal henvende sig til og hvad selve formålet med hjemmesiden er.
For der er selvfølgelig stor forskel på, hvilket signal du vil sende med siden, og om det er til en virksomhed, en forening eller det skal være din egen private hjemmeside.

En firma hjemmeside bør ofte udstråle en mere professionel stil og være et blikfang for potentielle kunder. Her kan du oftest læse om den pågældende virksomheds produkter eller hvilke evner/holdninger de værdsætter, for at kunne yde den bedste service overfor læseren og den potentielle kunde.

Skal der tilknyttes en webshop, så er det selvfølgelig vigtigt, at siden kører som den skal og jævnligt opdateres med nye produkter og billeder. Hjemmesiden skal fungere optimalt på alle punkter, også under betalingssiden.

Kører denne type sider ikke perfekt, så kommer den kræsne kunde ikke tilbage igen.

De fleste foreninger har også en hjemmeside. De opdaterer ofte kun deres hjemmeside et par gange om året, eller hvis der sker ændringer i foreningens program.
Ofte bruges denne type side til, at informere læserne om tidspunkter for evt. træninger, kontakt info til foreningens bestyrelse og deres trænere/ledere, kontingent satser og betaling af disse osv.

En overgang var det også ganske populært for privatpersoner at have egne hjemmesider. Formålene med disse sider kan variere utrolig meget. Men ofte er det folk der har noget på sinde og laver deres egen blogs, deler opskrifter af forskellige karakter, kunstnere der gerne vil reklamere for deres produkter eller evner.

Hvilket WP hosting løsning passer til dit budget?

Der vil ganske givet være store forskelle på priserne, alt efter hvilken løsning du vælger at gøre brug af.
Skal der køre webshop på siden, så koster det selvfølgelig en del ekstra. Især hvis du så oven i købet skal have en ansat eller et hyret firma til at vedligeholde den med billeder, informationer, produkter osv.

I rigtig mange foreninger udføres næsten al arbejde af frivillige mennesker. Heldigvis er der mange, som gerne hjælper og støtter alle de danske foreninger, da foreningerne ofte er vigtige og nyttige i lokalsamfundet.
Så tit udføres dette hjemmeside opbyggelse også af frivillige eller i form af et ”sponsorat” fra et firma indenfor området.

Private hjemmesider kører ofte på et lidt mere skrabet budget, da op tiden og det professionelle look ikke er det vigtigste parameter. Eller fordi der ganske ikke er økonomi til mere.

Det er så her, at brugen af rabatkoder giver endnu mere mening. Hver måned du har en hjemmeside side kørende, så koster det penge.
Men når du gør brug af rabatkoder, så kan du spare en hel del på hosting og webhotel.

I øjeblikket kan hos os på hurtigrabat.dk finde en rabatkode til cHosting og DanDomain.

Hosting DK er en førende udbyder af pålidelig webhosting. cHosting, tilbyder førsteklasses webhosting tilpasset dine behov. cHosting er din pålidelige partner inden for webhosting. Fokus ligger på kvalitet, sikkerhed og enestående kundeservice.

Rabatkoden til chosting kan du finde her. Den giver dig 20% rabat på dit første hosting køb.

Med en DanDomain Rabatkode få du 50% det første år.

Med denne besparelse på wordpress hosting kan du måske få råd, til et endnu bedre design på din hjemmeside.