Plakater stor hitter i hele Danmark – Der sælges i øjeblikket plakater som aldrig før. Mange folk har virkelig fået øjnene op for, hvad en plakat kan gøre for et rums udstråling.

Kvaliteten på dagens plakater er så høj, at de nu bruges i alle huset rum. Steder hvor vi før ville have placeret et maleri eller andet kunst, ja der er vi begyndt at hænge plakater op.
Plakaterne kan bruges til at fortælle en masse om stemningen i beboelsen, og hvilke leveregler der passer på familien. Det er yderst populært med citatplakater med nogle vigtige og indholdsrige budskaber.

Citat plakater til hjemmet

Hvis du er typen der elsker disse plakater med citaterne, så kan du finde rigtig mange fede og spændende citatplakater hos f.eks. PostersByUs. De har mange eftertænksomme plakater med citater fra flere kendte mennesker og filosoffer.

Citatplakaterne kan være med til at løfte humøret eller bringe smil og anerkende nik frem, hos personen der læser dem.

postersbyus
Faktisk har de også en hel del plakater, som er fantastiske til, at sætte ord på de følelser du kan have overfor din mor, far, barn, veninde, søskende osv. En form for plakat der fortæller, hvor høj pris du sætter på vedkommende, selvom du ikke fortæller det til personen hver dag.

I selvsamme forretning har de også nogle helt vildt spændende og alternative motiver, af hvad vi normalt ser. Du finder blandt andet verdenskort, der er lavet anderledes og i nogle utrolige spændende farver.

Det er helt klart en ”go to shop”, når du mangler en flot gave uanset anledningen. Surf rundt på deres side og du vil helt sikkert finde flere plakater, der passer til dig og dit hjem + du finder masser af inspiration til gaveidéer og til dit eget hjem.

Papapapa plakater

Vil du tættere på kunsten, men ikke betale flere tusinde kroner for et maleri, så kan vi med god samvittighed henvise dig, til en webshop der hedder Papapapa. De fører flere forskellige serier med helt utrolige smukke motiver og i nogle helt specielle farvesammensætninger. Flere af deres plakater ligner ægte malerier, og har den fede gimmick, at de kan placeres ved siden af hinanden, så det ser ud til, at et samlet maleri er lavet på 2 eller 3 lærreder. Når du ser det, så giver det mening.
papapapa
Deres tilgang til kvalitet, finesse og farver er i særklasse, og hvis du ikke allerede kender til deres side eller produkter, så bør du helt sikkert kigge den vej, næste gang du leder efter noget unikt.

Den stil de kører mest med, er motiver og serier der passer sammen i enten farver eller motiver. Det kan være et verdenskort, der er delt i 3 billeder eller abstrakte mønstrer, der passer godt sammen i farverne.
Du finder faktisk også nogle sjove plakater på deres side, som passer perfekt til de forskellige rum. Bl.a. finder du en hel kategori med madbilleder og citater, der vil give dig et smil på læben.

Citat plakater

Papapapa har også de klassiske citat plakater, men gerne med et lille twist. En spændende side der bør besøges, uanset om du søger flotte og stilfulde plakater til stuen eller sjove og søde plakater til børneværelset.

Et af de utrolig smarte påfund hos Papapapa er, at du kan bestille alle deres billeder og plakater i en akustik version. Det betyder, at deres produkter fungerer lyddæmpende. Så har du højt til loftet eller dårlig lyd akustik i rummet, så vil et eller flere af deres plakater/billeder kunne hjælpe dig, da det kommer i lydabsorberende materiale. Billederne viser også deres kvalitet i store og åbne kontormiljøer, hvor der kan være meget støj.

Verdenskort plakat hos Papapapa

Det har aldrig været nemmere, at få alle verdens lande hjem i din egen stue. Hos Papapapa har de nogle super cool verdenskort, der viser verden på en anderledes og spændende måde.

Deres version af verdenskort gør, at du om 6 måneder ikke står med et verdenskort, der ikke længere stemmer overens med virkeligheden. Vi husker alle de gamle og traditionelle verdenskort, der hang i klasselokalet på folkeskolen. Kortet der var gammelt og ikke helt opdateret, omkring hvilke lande der rent faktisk fandtes, eller landegrænser der blev ændret i årenes løb.
verdenskort
Dette kommer aldrig til at ske med disse verdenskort, for de er slet ikke opbygget på den måde, hvor vi tidligere kunne se de afmærkede landegrænser.
Hele verdenen er nu lavet i fede farver og nogle også med forskellige motiver, der giver et helt nyt syn på vor fælles jord.

Du finder på deres side også Danmarkskort, der er opbygget på samme måde. Ingen byer eller navne på plakaten. Kun omridset af landet og så ellers en masse skønne farver.

Lad drømmene begynde med “WE ARE ONE”

we are one Et verdenskort kan, uanset om det er de flotte og farverige “WE ARE ONE” fra Papapapa, eller et af de helt traditionelle kort med landegrænser og store byer være med til, at sætte gang i fantasien og drømmene.
Du kan læne dig tilbage i sofaen eller favorit lænestolen, imens du drømmer om østens eller sydens varme himmelstrøg. Planlægge drømmeferien eller bare forestille dig, hvordan det vil være at besøge en anden verdensdel.
De flotte verdenskort vil helt sikkert få tankerne i gang, for kreativiteten bag disse værker er ganske enkelt imponerende.

Nogle mennesker er så heldige at være meget berejste. Mange af dem har også et verdenskort på kontoret eller værelset, hvor de påsætter en nål i alle de lande de har besøgt.
Det kan også været meget sjovt at gøre sådan, men det skal I altså IKKE gøre i Papapapas verdenskort. Køb hellere et af de traditionelle kort, hvis I går med en lignende idé.

Papapapas verdenskort er dekorative og nærmest kunstværker, selvom de er trykt på en plakat.

Den her type verdenskort er ikke læringskort, hvor du kan finde de forskellige lande og se deres størrelse eller de største byer. De er mere dekorative og kunstneriske.
Du kan selvfølgelig få dem i flere forskellige størrelser, men du kan også få dem som en serie bestående af to eller tre billeder, som derefter kan placeres ved siden af hinanden.
Det er anderledes, men ser hamrende flot ud.

Uanset hvilket et af deres mange verdenskort du vælger, så vil du helt sikkert få et kunstværk, der vil blive beundret af, forhåbentlig dig selv først og fremmest, men også af alle dine fremtidige gæster.

Mange plakatbutikker tilbyder nogle spændende eller sjove muligheder til, hvordan du nemt og elegant kan give nyt liv til en væg eller et helt rum. Kig godt rundt på deres sider og lad dig inspirere.

Natur plakater med Living Nature

Er du mere den type der vil have mere af naturen ind i dit hjem, så er det også muligt med de smukkeste natur billeder. Folkene bag hjemmesiden Living Nature, har en kæmpe passion for natur og fotografering.
livingnature
Resultaterne af denne sammensætning giver nogle fantastiske naturbilleder, der samtidig gør billederne tidsløse, og derfor passer ind i næsten alle hjem.
Lys og farvesammensætninger er utrolig, og du kan mærke seriøsiteten igennem deres værker. Det kan være billeder af dyr, spændende vinkler på stranden eller rustikke motiver, der gennem linsen er blevet bragt til live igen.
Det er unikke billeder på plakaterne, som du hænge op på væggene.

Du finder også masser af anden inspiration, når det kommer til plakater der passer ind på børneværelserne. Flotte og enkle tegninger, der giver en fredfyldt stemning til rummet.

Det lidt anderledes segment hos Living Nature er deres sammensætning af citater der er trykt på flotte billeder. Det giver en hel anden dybde og interesse i citatet, når der er en fantastisk baggrund til at bakke det hele op.

Design posters med DesaGraf

Skal vi pege på en plakat netbutik, der er stærk på næsten alle stilarter, så må det være DesaGraf!
De har et kæmpe udvalg, og producerer selv deres plakater, så du ikke hverken skal vente på en tredjepart eller betale omkostninger til et mellemled.

I DesaGraf har de stor fokus på de meget kendte byplakater og bykort, der har været et stort hit for folk, der elsker deres hjemby. Du finder plakater med bykort for stort set alle byer i Danmark. Finder du ikke din by, så skriver du bare til deres kundeservice, og så vil de prøve at få netop din by med i sortimentet.

I shoppen finder du også en del kunstneriske portrætteringer af kendte mennesker som f.eks. Kim Larsen, Dirch Passer, Simon Spies, Olsen banden osv.
desagraf
Selvfølgelig er de også med på noderne, når det kommer til citatplakater og sort/hvid plakater. Butikken forhandler næsten alle former for tryk. Det er en flot side og brugervenlig side, der helt sikkert bør besøges, når du leder efter ny pynt til væggene eller bare mangler inspiration.

Vi ser store fordele i, at købe sine plakater online og skære de fordyrende mellemled væk. Udover det er nemt og billigt, så får du virkelig en god kvalitet hos disse webshops.
Plakaterne er printet eller trykt på kvalitetspapir, der holder i mange år.

Plakater er perfekte, når du vil have noget flot og spændende op på væggene. Den rigtige plakat kan være med til, at fuldende det helt perfekte look eller sætte den rigtige stemning i rummet.

Du kan også nemt gøre familie medlemmer eller venner glade med en plakat, der fortæller noget om den enkelte.
Forestil dig hvor glad din mor vil blive for en ”mor plakat”, hver gang hun kigger på den. En stor plakat der fortæller hende (og alle andre der kommer i hendes hjem), hvor meget hun betyder for dig, og hvor stolt du er af hende.
Samme type plakater kan du få til din far, kæreste, storesøster osv. Det er enkelt, men kan betyde så meget for modtageren.

Alle de nævnte netbutikker har selvfølgelig masser at byde på.

Finder du den helt rigtige plakat til dig, eller nogen du kender, så kan du også købe tilhørende rammer til plakaten, så de bliver mere stilfulde og samtidig holder i længere tid.
Rammen rundt om en flot plakat er også med til at synliggøre værket.

Find den rigtige designer plakat

Er du ikke så vild med de moderne eller gammeldags plakater, så har du selvfølgelig rig mulighed for at hænge kunst på væggene.
En af de lidt sjovere og måske ikke så kendte sider for dette er Wallamigo.

Hos Wallamigo finder vi nemlig en forretning der har stor fokus på kunsten og hvilke design der passer ind i vores moderne hjem.
wallamigo
Det hele bliver stadig tykt på papir, men det er utrolig skarpt og ser virkelig flot ud. Det er kunstplakater der skiller sig ud fra de fleste andres, da du her ser mange detaljer og lækre farvevalg.
Motiverne er typisk menneske figurer og ansigter, men med meget stor variation, da nogle er nærmest abstrakte, og andre er med helt rene linjer.

I Wallamigo vil jeg mere du får rig mulighed for at købe kunst, uden du skal betale kunstpriserne i et Galleri.
Det er også dejlig betryggende, at alle deres designs og plakater laves og trykkes i Danmark

En spændende side der måske kan inspirere dig til en ny og anderledes indretning, hvor deres plakater nemt kan passe sammen med andet kunst eller plakater. Måske du skal lave en hel væg med plakater. Så er altid noget spændende at kigge på.

Flotte plakater og billeder kan nemlig ændre hele stemningen i rummet.