Ansvarsfraskrivelse
Formålet med www.hurtigrabat.dk er, at formidle tilbud og rabatter inkl. rabatkoder til private og erhvervsdrivende, der handler online.

Fosgaard International ApS arbejder altid på, at tilbyde den besøgende fejlfrie netsider og tjenester, samt stille dem til rådighed. Vi kan dog ikke garantere, at samtlige oplysninger, der måtte forekomme på netsiden, er i overensstemmelse med sandheden.

Portalen forsøger at sikre, at alle informationer er så præcise som muligt, men fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade, – såvel direkte som indirekte – der måtte opstå som følge af brugen af informationer fra Hurtigrabat.dk.
Brugeren skal kontrollere rigtigheden inden eventuelt køb foretaget på den gældende webshops hjemmeside.
Hurtigrabat.dk og hele dens indhold er leveret uden nogen form for garanti. Dette gælder ligeledes indhold omkring tekster, tilbud, rabatkoder og beskrivelser af andre webbutikker.

Ethvert link til tredjemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne, der linkes til. Der foretages – ved optagelse – altid en vurdering og evaluering af alle links på portalen.
Det anbefales derfor altid at brugerne verificerer vigtige informationer, inden de bliver anvendt.

På hurtigrabat.dk vil der ikke kunne findes: Pornografi af nogen art, racistiske holdninger og/eller menneskesyn, holdninger og/eller menneskesyn, der i øvrigt krænker menneskerettighederne eller informationer.
Oplever du som bruger, at dette ikke er korrekt, vil vi meget gerne, at du tager kontakt til os øjeblikkeligt.

Portalen overvåges løbende mht. indhold, information og materiale.